Plafonds in vele kleuren en dessins

Een plafond moet mooi zijn, maar ook functioneel. Zoveel bestemmingen, zoveel eisen: Een spreekkamer vraagt om een andere geluidsabsorbtie dan een bedrijfshal. Voor een showroom is een heel ander plafond nodig dan voor een zwembad, een doucheruimte of een overkapping van een station.

Typen plafondsystemen

Zo heb je hardminerale plafondpanelen, die zorgen voor een aanzienlijke geluidsabsorbtie en een uitzonderlijk overlangsgeluidsisolatie. En de zachtminerale plafondpanelen, welke een zeer goede akoestische eigenschappen hebben. Vochtbestendig en brandwerend zijn. En weinig gevoelig voor breuk.

De keuze mogelijkheden zijn enorm:

  • Zo kan je denken aan plafonds met een houtstructuur voor een sfeervolle uitstraling.
  • Plafonds die in diverse kleuren verkrijgbaar, met elk een eigen thema. Deze geven een visuele impact en optimaal comfort aan oog en oor.
  • Of bijvoorbeeld de hydroclean plafonds, welke voldoen aan hoge hygienische eisen.

Dit is een kleine greep uit een ruim aanbod. Er zijn een tal van mogelijkheden, waarbij we graag samen met U naar kijken welk plafond het beste bij uw wensen past.

Eigenschappen plafondsystemen

Voor ieder systeemplafond is er een passend aanbod van diverse grote merken. De gangbare maten zijn verkrijgbaar in 60×60 en 60×120. Maar er zijn ook diverse andere afmetingen verkrijgbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit een doorzak, inlegplaat of bijvoorbeeld verdekt uitneembaar . Of u kunt kiezen uit een plafondeiland, waarbij een traditioneeel plafond bouwtechnisch niet mogelijk is.

plafonds

Enkele voorbeelden van systeemplafonds

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

U kunt ook direct met ons in contact komen door te bellen naar 0548-624362.
Neem contact op