Flexibele wanden voor een optimale oplossing

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Met doordachte combinaties van flexibele wanden bereikt u een optimale akoestiek, isolatie, stabiliteit en brandwerendheid. Zo hebben de metal-stud wanden een hoge geluidsisolatie. Alle gipsplaten hebben goede brandwerende eigenschappen en ook het isolerende glas- of steenwol zijn onbrandbaar.

Typen wandsystemen

De systeemwanden worden gebruikt voor het maken van een flexibele indeling van de ruimte. De gebruikelijke wandbeplating bestaat uit gipsvinylplaten of gemelamineerd spaanplaat. Maar daarnaast kan je ze ook voorzien van glaselementen, welke aan beide zijden voorzien zijn van veiligheidsglas. Ook een volledige glaswand behoort tot de mogelijkheden.

wanden

Eigenschappen wandsystemen

Wandpanelen nodig, waarbij niet voldoende absorbtie aanwezig is of aanvullende absorbtie noodzakelijk is? Dan kunnen we akoestische wandpanelen leveren en monteren. Deze toepassingen zijn scholen, sporthallen, kantoortuinen of ziekenhuizen. Ook kan gedacht worden aan kantoorruimten welke je kunstzinnig wil vormgeven. Wandpanelen zijn in een groot aantal varianten leverbaar: in unikleuren en dessins. Maar je kan ze ook met fotografische afbeeldingen bestellen.

Enkele voorbeelden van wanden

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

U kunt ook direct met ons in contact komen door te bellen naar 0548-624362.
Neem contact op